Trouwen bij Hotel en Restaurant ‘De Fortuna’

Trouwen bij Hotel en Restaurant ‘De Fortuna’

Hotel en Restaurant ”De Fortuna” is een officiële trouwlocatie. U kunt bij ons terecht voor bruiloften, verjaardagen en andere evenementen. Wij hebben, mocht u hier gebruik van willen maken, onze eigen Weddingplanner.

Helena Dekker kent ons bedrijf al jaren. Zo heeft zij haar papieren als Weddingplanner in 2017 gehaald en haar eigen bedrijf in 2019 opgestart. Zij helpt u graag met het plannen van uw trouwdag door haar kijk te geven op bepaalde zaken.

Themabruiloften

Helena is vooral gespecialiseerd in themabruiloften. Heeft u een bepaald thema in gedachten denkt zij mee om dit zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Voor brainstormsessies kunt u uiteraard ook bij haar terecht.

Met haar vele connecties is zij de perfecte tussenpersoon voor het regelen van catering, fotografie, videografie, bloemen, vervoer, bruidstaart, etc. Zo kan zij budgettair gericht voor u op zoek naar de beste opties die bij jullie trouwdag aan sluiten.

De opties zijn eindeloos. Denken jullie aan een Sitting dinner, Walking dinner, of een buffet? Zowel binnen als buiten behoort tot de mogelijkheden.

Prachtige tuin

De tuin van Hotel en Restaurant ‘De Fortuna’ is omringt door water, het romantische Boerenverdriet loopt door tot helemaal het achterste deel van de intieme binnentuin. Niet voor niks is het een geliefde plek voor het maken van trouwfoto’s, met uitzicht op de scheepswerf en De Kwakelbrug omringt door bloemen en planten.

Wilt u graag de hele dag inclusief de avond met uw gasten doorbrengen? Dan is er ook de mogelijkheid tot overnachten. De hotelkamers bevinden zich in kleine huisjes verdeeld over de gehele tuin.

Meer informatie

Ben u enthousiast en nieuwsgierig naar wat wij als hotel en restaurant nog meer voor u en uw gezelschap kunnen betekenen? Dan kunt u mailen naar info@marriedonheels.nl. Voor meer informatie over Hotel en Restaurant ‘De Fortuna’, klik hier om naar hun website te gaan.