d

Waarom Married on Heels

Zoals ik al op de homepagina schreef is ieder bruidspaar anders wat betekent dat ook mijn aanpak verschilt per stel. Je kan denken aan persoonlijkheid, stijlen en richtlijnen. Maar waar het vooral om gaat is de klik en het vertrouwen tussen jullie en mij. Ik kom namelijk wel op jullie mooiste dag van jullie leven ‘helpen’.

 

Ik kan jullie wel vertellen wat ik anders doe, maar het waar het vooral aan ligt is dat ieder bruidspaar anders is. Mijn persoonlijkheid en opgedane ervaring in de praktijk als ook mijn ervaring in het hoge segment restaurants waar ik gewerkt heb spelen daarbij een rol dit in zowel Nederland als in het buitenland.

 

Ik ben opgegroeid in een horecabedrijf en heb daardoor altijd drukte en gezelligheid om me heen gehad, dit resulteerde ook in het feit dat ik altijd inzetbaar was. Ik heb mijn diploma’s als gastvrouw/horeca ondernemer en Weddingplanner behaald waardoor ik goed kan inschatten wat de behoeftes zijn van gasten en wanneer ze vaak of weinig aandacht wensen.

 

Het stellen van de juiste vragen en op zo een manier dat gasten zich begrepen voelen is een van mijn krachten. Ik beschik over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en denk probleemoplossend.

 

Mijn manier van werken pas ik aan op jullie met in mijn achterhoofd vooral de kosten. De grootste uitdaging is de juiste harmonie vinden tussen budget en jullie wensen!

Let’s start on Flats

Het begint met een kennismakingsgesprek. We bespreken wat jullie wensen zijn. Wat de mogelijkheden zijn en uiteraard kijken we of er een klik is.

g

Pump it Up!

Bedenk dat jullie eigen tijd ook niet gratis is. Terwijl jullie heerlijk wegdromen en genieten van de voorpret pak ik de grote, minder leuke en ongezellige taken aan.

 

Als je een vriend(in), familielid of kennis vraagt als ceremoniemeester, kan deze niet optimaal genieten en moet deze constant alert zijn. Bedenk daarbij dat deze persoon in kwestie niet over capaciteiten beschikt die een weddingplanner wel doet. Houd hierbij rekening met eventueel onvoorziene problemen. Zo ontstaan er ook geen onnodige wrijvingen met familie en kennisen en kan iedereen zorgeloos genieten van jullie prachtige dag.

 

Brainstorm sessie, advies & coaching van 2 uur.

g

Sky High Experience

Wat kan je verwachten:

 

 • Brainstormsessie 2 uur -> wat zijn jullie wensen en verwachtingen.
 • Opstellen eigen website & e-mailadres.
 • Contact met leveranciers -> bloemen, taart, fotografie, muziek, locaties, catering, decoratie, trouwvervoer etc.
 • Budget opstellen en bewaken.
 • Een draaiboek / planning opstellen van jullie trouwdag.
 • Meedenken Huwelijksreis.
 • Laatste contacten met leveranciers.
 • RSVP.
 • Aanwezig op jullie trouwdag.
 • Aanspreekpunt voor jullie gasten.
 • Nazorg (denk hierbij aan laatste contacten met foto en videograaf).

 

Vanaf het moment dat ik van jullie akkoord heb gekregen tot de dag van jullie trouwen houden wij contact via e-mail en telefoon. Tevens zullen we maandelijks bij elkaar komen met betrekking tot eventuele veranderingen in zowel budget als planning.

 

Prijs vanaf € 1450,-

g
d

Waarom ben je Weddingplanner geworden?

Ik ben in 2020 weddingplanner geworden omdat ik tijdens mijn horecawerk altijd al veel plezier had in gasten een unieke avond geven door een persoonlijke touch. Zo ben ik gaan nadenken hoe ik hier meer creativiteit en meer voldoening uit kon halen.

 

Tijdens mijn reis door Canada las ik een oproep voor ceremoniemeester daar heb ik toen gelijk op gereageerd. Terug in Nederland pakte ik de horeca weer op, maar het idee om weddingplanner te worden bleef aanwezig. Uiteindelijk  heb ik toch de grote stap gemaakt namelijk de opleiding volgen tot weddingplanner.

d

Hoeveel ‘tegengas’ geeft de weddingplanner en waar heeft het bruidspaar behoefte aan?

Ik ben van mening dat voor alles een compromis is. Voor zowel de bruid als de bruidegom. Als je voor ogen houdt wat voor beiden belangrijk is, met daarbij een passend budget. Ik zal zoveel mogelijk proberen jullie als bruidspaar in de goede richting te sturen, maar het is jullie dag.