Het gezicht achter Married on Heels

Mijn naam is Helena Dekker ik ben 34 jaar en weddingplanner. Al vanaf me 15de werk ik in de horeca om mensen het naar hun zin te maken in elk mogelijk opzicht.

“Elke dag is anders en elke gast en zodoende bruidspaar is ook anders.”

Met deze kijk op de horeca besloot ik hier meer uitdaging in te gaan zoeken. Ik realiseerde me hoe heerlijk ik het vind en hoe enthousiast ik er van word als gasten me bedanken voor een unieke avond. Dit enkel door mijn werk te doen, met onwijs veel plezier en een stukje persoonlijkheid.

 

Door mijn jarenlange ervaring in de horeca ben ik stressbestendig en probleemoplossend. Ik ben creatief in het denken out of te box.  Hoewel ik in de horeca ontzettend goed kan verkopen is dat voor mij als weddingplanner niet het belangrijkste.

Een trouwerij is al duur genoeg!

Waarom zouden we dan een weddingplanner nemen is jullie vraag?

Omdat naast de vele kosten die jullie kwijt zijn door bedolven te worden met de vele leveranciers denk aan, fotografie, diner, bruidstaart, locatie, visagist & haar, bloemen, muziek etc. ik een goede tussenpersoon kan zijn. Ik ben op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op het gebied van prijs en product. Ik weet de juiste vragen te stellen waardoor jullie zonder stress uiteindelijk meer overzicht krijgen en daardoor betere keuzes kunnen maken.

 

En onthoud, ook al krijgen jullie last van de zenuwen hoe dichterbij de uitgekozen datum nadert ik ben daar om jullie zo goed als mogelijk te begeleiden.

 

Het woord trouwen en bruiloft word al snel iets waar je het te vaak over kan hebben. Te vaak? Ja, te vaak omdat er zoveel manieren zijn om te trouwen. Je word gek gemaakt van alle ideeën op internet en jij en je aanstaande zullen het niet altijd eens zijn. Op dit soort momenten is een weddingplanner een uitkomst om zo te zorgen dat jullie het eens worden en het jullie beide niet teveel word. Jullie moeten immers nog maar de rest van jullie leven!

 

Dus… Willen jullie een weddingplanner die het niet zat raakt om over ’The Big Day’ en de voorbereidingen te praten?  Iemand die jullie kan vertellen hoe je meer rust kan creëren en de grootste taken uit jullie handen neemt? Iemand die jullie het plezier van de voorbereidingen terug geeft en jullie helpt met een realistisch budget maar vooral jullie zorgen ontneemt?