Alice in Wonderland Bruiloft

Laat je betoveren door deze Alice in Wonderland bruiloft. Deze toffe Alice in Wonderland styled shoot zit boordevol elementen uit het sprookje Alice in Wonderland, met zelfs een echte “Mad hatter”. Over elk detail is nagedacht en het gehele Alice in Wonderland thema zie je terug in de gehele styling. En achter deze styled shoot in Alice in Wonderland thema zit ook een prachtig verhaal van de bride herself. Ik sprak met haar en met Helena, de weddingplanner van Married on Heels, over deze styled shoot. Lees mee en laat je betoveren door deze toffe Alice in Wonderland bruiloft.

 

Bekijk hier ook de toffe video van deze Alice in Wonderland styled shoot:

Alice in Wonderland - Styled Shoot from Story Tellers on Vimeo.

Sometimes just one second

“How long is forever?” Dat is een vraag van Alice aan het witte konijn. Waarop het konijn antwoordt: “Sometimes just one second”. Die ene seconde. Een seconde wat alles kan veranderen. Ik leef ernaar, vertelde de bruid.

 

“Helena van Married on Heels benaderde mij voor een styled weddingshoot. Of ik het haar en make-up van de bruid wilde doen. Ik wilde eerst weten wat het thema zou zijn. “Alice in Wonderland”, zei ze. Ik twijfelde geen seconde. Daar is die weer, die ene seconde. Ze zocht nog een bruidspaar die affiniteit met “Alice in Wonderland” zou hebben. Stop met zoeken! Ik ik ik!”

 

“7 jaar geleden speelde ik Alice in een groot buiten toneelstuk in Middelie. 2 weken voor de uitvoering, overleed mijn vader. “Alice” heeft mij dus nooit meer losgelaten. Ze speelt nu een hele, grote, belangrijke rol in mijn leven. Zeer dankbaar was ik dus dat ik de bruid mocht zijn en mijn man de bruidegom. We zouden onze eigen “Alice in Wonderland” bruiloft krijgen.”

 

“Zogezegd, zo gedaan. Het was een droom. Niet een “echt” huwelijk, maar zo voelde het voor ons wel. Alles was tot in de puntjes geregeld. Tranen vloeiden, we hebben gelachen, familie en onze kinderen waren aanwezig. En de “Mad hatter” stal de show. Hij was echt geweldig! Alle ingrediënten voor een tophuwelijk. En dit allemaal dankzij Helena. Die dag heeft ons leven nóg mooier gemaakt. We zeiden opnieuw “Ja” tegen elkaar. Life changing in “just one second”.

Alice in Wonderland thema

“Ik fantaseerde al een tijdje over het thema “Alice in Wonderland” en ik wilde laten zien dat dit thema zowel in de avond als in een overdag “high tea” setting mogelijk was. Organiseren heb ik altijd leuk gevonden! Een surpriseparty, babyshower, gezellig een uitje naar een restaurant; ik hou ervan!”, vertelde Helena, de weddingplanner.

 

“Ook ben ik een grote fan van Disney, maar daar stopt mijn passie niet. Ik ben opgegroeit in de horeca. Vanaf me 16de stond ik al achter de bar. Mensen blij maken, ze een unieke ervaring bezorgen. Nadat ik mijn papieren als Horeca Ondernemer had behaald werkte ik jaren lang in de horeca zowel in Nederland als buiten Europa. Na een plotselinge ceremoniemeester opdracht in Canada bleef weddingplanner kriebelen. Ik wilde meer en besloot in 2019 mijn papieren te halen om als Weddingplanner aan het werk te gaan.”

 

“Ik vind het prachtig om te zien hoe je alles bij elkaar zoekt en dan tot 1 geheel laat stralen. Natuurlijk is Disney een prachtig thema om mee te werken maar zo zijn er nog ontelbare andere thema’s. Ik sta uiteraard open voor nog veel meer mooie ideeën.”

 

“Het mooist aan deze dag vond ik het netwerken met iedereen. Eindelijk het gezicht zien van het grootste deel van de mensen waar je maandenlang mee communiceert. Iedereen inspireert je met hun enthousiasme en ideeën en ik ben zo trots op het gehele team. Iedereen heeft met zoveel overgave zijn best gedaan tot in de details.”

We’re all mad here

“Layla haar nagels die er ook echt uitspringen, de uitnodigingen en menukaarten, allemaal zo spot on! De kleuren van de bloemen, het prachtige theeservies en natuurlijk de taart. Niet alleen zag de bruidstaart er prachtig uit, maar hij smaakte ook nog eens heerlijk. Heb ik me laten vertellen haha! De macarons met “eat me”, en zo kan ik nog wel doorgaan, want er zat zoveel werk in en ik word er weer helemaal blij van als ik het er over heb.”

 

“Het mooiste effect was toch wel neergezet door onze eigen “Mad hatter” met droogijs creëerde we een effect van echte rook uit de theepotten. Zelfs de trouwambtenaar had haar speech, in overleg met het bruidspaar, compleet in de stijl van “Alice in Wonderland” gepersonaliseerd. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen en ik kijk er dan ook met volle blijdschap op terug.”

 

Lees het artikel incl. alle prachtige foto’s op Trouwplannen.nl

Special thanks to

Fotografie: @lindajanefotografie
Videograaf: @storytellersinsta
Locatie: @de_oude_school
Weddingplanner: @marriedonheels
Assistent Weddingplanner: @donnavessen
MUA: @lvdb_beaute
Hairstyling: @hsjamie_estelle
Bruidspaar: @lvdb_beaute en @chrisico
Bruidsjurk: @bruidsmodehetboudoir
Trouwpak: @schutzmannenmode
Nails: @studioqualitytime
Sieraden & Accesoires: @drksonline
Trouwringen: @ringsoflove_trouwringenthuis
Babs: @yesikwil
Mad Hatter: @ingmarberkhout
Stationery: @itsagreatday.nl
Styling: @mooi.je.boel
Bloemen: @blooming__moments
Bruidstaart & High Tea Verhuur: @jetaarten
Kalligrafie: @deschoonschrijfster
Influencers: @nienkebakker en @pernillegabrielle
Kaarsen: @scandless_nl
Decor: @toneelvereniging_emm
Tintaglia B&B

high tea