De Taarttopper

De twee bekende poppetjes boven op de taart. 🍰 Je hebt ze tegenwoordig in zoveel soorten. Op elke bruiloft is het een aandachtstrekker. Wat zetten jullie op de taart? De bekende poppetjes of vervang je ze voor duifjes, vuurwerk ‘Mr&Mrs’, superhelden (zie foto), Mickey & Minnie of andere Disney helden. Keuze genoeg!

De poppetjes die wij hebben gebruikt voor de bruiloft heb ik zelf een beetje opgemaakt. Waar een beetje creativiteit al niet goed voor is! Ik had voor mijn taarttopper namelijk 1 x een lichte huidskleur als vrouw nodig en 1x wat meer getint voor de man. Dat was toen niet te vinden het was of 2 donkere huidskleur poppetjes of 2 lichte huidskleur al met al niet wat wij in gedachten hadden. Now what? Toen bedacht ik het volgende ik zou 2x de lichte huidskleur poppetjes bestellen en daarna de man gewoon met mijn eigen make-up poeder een tintje donkerder maken.

Zogezegd zo gedaan! Het was een super resultaat en ik kreeg achteraf veel vraag waar ik deze nou had gevonden.  Zo zie je maar wat een beetje “out of the box” denken wel niet kan doen. Gelukkig kan je nu ook vele bakkerijen hier om raad voor vragen, maar dit kan in de papieren lopen. Make up doet wonderen 😉

Welke taarttopper heeft jullie voorkeur?

Tip!

Ben je nog op zoek naar een taartenbakker? Stuur me dan een berichtje! Ik help je graag.